Δείτε τον online κατάλογο της Calbari

Η εταιρεία εξειδικεύεται στις επιστρώσεις υφασμάτων με πολυμερή υλικά που προσδίδουν στα υφάσματα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα, κατασκευάζονται επιστρωμένα υφάσματα με αντοχή στις ακτίνες UV, μη πλαστικοποιημένα, άφλεκτα ή βραδύκαυστα υφάσματα (flame retardant technical fabrics), επιστρωμένα υφάσματα για απορρόφηση μελανιών (ink receptive coatings) και επιστρωμένα υφάσματα για προστασία από τον ήλιο, τους μύκητες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.
Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι υδροδιαλυτά, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Η εταιρεία έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Αναγνώριση διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2000 σε όλα τα στάδια παραγωγής των τεντοπάνων. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας έχουν 10 χρόνια γραπτή εγγύηση και έχουν πιστοποιηθεί στην Γερμανία από το ανεξάρτητο εργαστήριο Hohenstein για τον βαθμό προστασίας που παρέχουν.
  • Για το πρότυπο UV Label 801 επιτύχει βαθμό προστασίας 80 που σημαίνει πολύ υψηλή προστασία σε πραγματικές συνθήκες. Tα προϊόντα είναι πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναγράφονται και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εγγύησης.
  • To OEKO-TEX πιστοποιεί ότι το ύφασμα είναι οικολογικό και πλήρως απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες.

Στους πελάτες μας αξίζει ό,τι καλύτερο κάτω από τον ήλιο!

dickson logo
calbari logo
tencate logo