Στην τέντα σας, ένα από τα σπουδαιότερα στοιχεία είναι η επιλογή του τεντόπανου. Το κομμάτι της αισθητικής είναι αναμφισβήτητο, αλλά και το κομμάτι της αντοχής και της διάρκειας ζωής του είναι αυτό που μας κρίνει για τη δουλειά μας που έχουμε παραδώσει. Αυτό βέβαια το συνειδητοποιούμε με το χρόνο , με χαρά ή με λύπη. Εμείς σας προτείνουμε μόνο υφάσματα τέντας τα οποία αντέχουν στον χρόνο και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι παρακάτω εταιρείες παραγωγής υφασμάτων τέντας είναι πολλά χρόνια στο χώρο και έχουν ολη την τεχνογνωσία με άριστες αξιολογήσεις. Τον τελευταιο λόγο τον έχετε πάντα εσείς στην επιλογή των υπέροχων χρωμάτων. Υφάσματα τεντών που συνοδεύονται με γραπτές εγγυήσεις εργοστασίου από πέντε εώς δέκα χρόνια.

Επιλογή Τέντας

Από τα σημαντικότερα στοιχεία σε μία τέντα , είναι η επιλογή του τεντόπανου. Στο κομμάτι της αντοχής και της διάρκειας ζωής του πανιού είναι αυτό που θα μας κρίνει στο μέλλον αφού παραδώσουμε το έργο. Σας προτείνουμε τις καλύτερες εταιρείες που δίνουν εγγύηση γραπτή στα τεντόπανά τους, και έχουν άριστες αξιολογήσεις.

Να ξέρετε ότι υπάρχουν τεντόπανα στην αγορά με πολύ μικρή διαφορά στην τιμή , όμως στο χρόνο ζωής έχουν διαφορά απο 5 εώς 15 χρόνια.

Ναι, στην σωστή τιμή στην καλύτερη ποιότητα!

Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες που παράγουν ή εμπορεύονται υφάσματα για τέντες. Είναι σημαντικό το ύφασμα της τέντας γιατί θα κοθορίσει τον χρόνο ζωής της.

Εταιρείες Παραγωγής Υφάσματα Τεντών

dickson logo
calbari logo
tencate logo